top of page

az upcycling forradalom kirobbantói

élelmiszer futurista

A TransFoodMission Kft., és így az Ételmentő upcycled élelmiszer márka alapítója Dalmadi Júlia, élelmiszer futurista. Több mint egy évtized nemzetközi tapasztalat szerzés és egy élelmiszer innovációs mesterképzés után, innovátorok globális hálózatával felvértezve és számtalan felforgató ötlettel a tarsolyában döntött úgy, hogy Magyarországon kezd el felépíteni egy körforgáson alapuló és a pazarlás minden formáját megszűntető ökoszisztémát.
Ennek első lépéseként egy új kategóriát mutatott be a hazai piacon, az iparágban keletkező alvó erőforrásokból készült upcycled élelmiszereket.

2021 óta többen is csazlakoztak küldetéséhez, aminek köszönhetően már számos mérföldkövet tudhatnak maguk mögött:

  • Ételmentő Sörtörköly Granolák forgalomba kerülése

  • Ételmentő termékek megejelnése a Zöld Forbes különkiadásban

  • Cápák Között szereplés

  • Országos elérhetőség saját webshopon & csomagolásmentes viszonteladókon keresztül

  • Best Innovatív Brand 2022 díj - Új íz/alapanyag kategóriában

  • Ételmentő Sörtörköly Snackek megjelenése partner sörfőzdékkel   

  • ...és a java még hátra van!

élelmiszer futurizmus

a közösség ereje

Egy afrikai közmondás szerint egy egész falu kell egy gyermek felneveléséhez (It takes a village to raise a child). Ezt csak igazolni tudjuk, hiszen az upcycling forradalom nem is indulhatott volna el partnerek nélkül. A kezdetektől támogató sörfőzdék, akik kíváncsian várták a termékfejlesztések eredményét. A bizalmat szavazó csomagolásmentes boltok és online szupermarketek, akik először listázták termékeinket a küldetés mögé állva. Semmiképpen sem maradhat ki a sorból bérgyártónk, aki maximális rugalmasságával és nyitottságával bizonyítja napról napra, hogy alulról jövő kezdeményezéseknek is van helye az élelmiszeriparban.

Te is szeretnél velünk építeni egy fenntartható élelmiszer jövőt? 

szemeted vagy megeszed
bottom of page